9.1. 12.30-14.30

AJANKOHTAISTA TIETEESTÄ OSA 1

Sessiossa kuullaan kouluruoan ravitsevuudesta, ravitsevan ruoan terveysvaikutuksista, tekoälystä arjen apuna sekä kestävästä metsäenergiasta ja metsätutkimuksesta
TÄMÄ SESSIO STRIIMATAAN – https://youtube.com/live/kajSkFASZUo?feature=share 

Etelä-Savon ammattiopiston auditorio, Otavankatu 4
Juontajat opiskelija Emmi Ollikainen ja markkinointisuunnittelija Tuomo Räsänen 

  • 12.30-12.55 Ravitseva kouluruoka – miksi kannattaa syödä hyvin?
    Tutkijatohtori Marjo Pöysä, LUT-yliopisto
  • 12.55-13.20 Miten helpotat arkeasi tekoälyn avulla?
    Kehityspäällikkö Kari A. Hintikka, Otavan opisto 

Kysymyksiä ja keskustelua /n 5 min tauko

Kestävää metsäenergiaa – paikalliset ratkaisut ja globaalit vaikutukset

  • 13.35-14.00 Etelä-Savon Nuoret Metsät
    Projektipäällikkö Kyösti Turkia, Suomen metsäkeskus
  • 14.00-14.25 Etelä-Savon Metsätutkimus
    Tutkijatohtori Mika Aalto, LUT-yliopisto 

Kysymyksiä ja keskustelua


TAKAISIN