Sessiossa kuullaan kouluruoan ravitsevuudesta, ravitsevan ruoan terveysvaikutuksista, tekoälystä arjen apuna sekä kestävästä metsäenergiasta ja metsätutkimuksesta
TÄMÄ SESSIO STRIIMATAAN – https://youtube.com/live/kajSkFASZUo?feature=share
Etelä-Savon ammattiopiston auditorio, Otavankatu 4
Juontajat opiskelija Emmi Ollikainen ja markkinointisuunnittelija Tuomo Räsänen
- 12.30-12.55 Ravitseva kouluruoka – miksi kannattaa syödä hyvin?
Tutkijatohtori Marjo Pöysä, LUT-yliopisto - 12.55-13.20 Miten helpotat arkeasi tekoälyn avulla?
Kehityspäällikkö Kari A. Hintikka, Otavan opisto
Kysymyksiä ja keskustelua /n 5 min tauko
Kestävää metsäenergiaa – paikalliset ratkaisut ja globaalit vaikutukset
- 13.35-14.00 Etelä-Savon Nuoret Metsät
Projektipäällikkö Kyösti Turkia, Suomen metsäkeskus - 14.00-14.25 Etelä-Savon Metsätutkimus
Tutkijatohtori Mika Aalto, LUT-yliopisto
Kysymyksiä ja keskustelua