Tässä sessiossa puhutaan ruokakulttuurista, luomun roolista kestävässä ruoantuotannossa sekä maatalousluonnon monimuotoisuuden edistämisestä
TÄMÄ SESSIO STRIIMATAAN – https://youtube.com/live/SQBB9HNbO0Q?feature=share
Mikkelin lukio, auditorio 219, Päämajankuja 4, Mikkeli
Juontajana tutkimuskoordinaattori Eeva Uusitalo, Helsingin yliopisto /Ruralia-instituutti
- 9.30-9.50 Ruokakulttuuria ja matkailua Saimaan alueella
Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä, Helsingin yliopisto /Ruralia-instituutti - 9.50-10.10 Luomutuotanto kestävän ruoantuotannon veturina
Johtaja Sari Iivonen, Luomu-instituutti - 10.10-10.30 Maatalousluonnon monimuotoisuuden edistäminen
Väitöskirjatutkija Heli Lehtinen, Helsingin yliopisto /Ruralia-instituutti
Kysymyksiä ja keskustelua