9.1. 9.30-10.45

RUOKA JA MATKAILU SAIMAAN ALUEELLA

Tässä sessiossa puhutaan ruokakulttuurista, luomun roolista kestävässä ruoantuotannossa sekä maatalousluonnon monimuotoisuuden edistämisestä
TÄMÄ SESSIO STRIIMATAAN – https://youtube.com/live/SQBB9HNbO0Q?feature=share

Mikkelin lukio, auditorio 219, Päämajankuja 4, Mikkeli
Juontajana tutkimuskoordinaattori Eeva Uusitalo, Helsingin yliopisto /Ruralia-instituutti 

  • 9.30-9.50 Ruokakulttuuria ja matkailua Saimaan alueella
    Erikoissuunnittelija Marjo Särkkä, Helsingin yliopisto /Ruralia-instituutti
  • 9.50-10.10 Luomutuotanto kestävän ruoantuotannon veturina
    Johtaja Sari Iivonen, Luomu-instituutti
  • 10.10-10.30 Maatalousluonnon monimuotoisuuden edistäminen
    Väitöskirjatutkija Heli Lehtinen, Helsingin yliopisto /Ruralia-instituutti 

Kysymyksiä ja keskustelua


TAKAISIN